OBSERVERA: 

BUS har för närvarande problem med registreringen av nya medlemmar via formuläret nedan, det kommer upp ett felmeddelande när ni skickar in ansökan som säger att det inte gick att registrera. Vi får dock in anmälan. Vi jobbar på en lösning tillsammans med Loopia som tillhandahåller vår hemsida. 

Tack för er förståelse. 

Är du osäker på om dina uppgifter registrerats? Hör av dig till medlem@bus.nu. 


Vill du bli medlem i BUS?

Det skulle vi bli jätteglada för! BUS är en växande ideell organisation, vilket innebär att vi är baserad på våra medlemmar. Finns inga medlemmar finns ingen organisation. Som medlem i BUS får du inte bara engagera dig i viktiga samhällsfrågor, du får vara med och styra organisationen framåt. Du är med och utvecklar organisationens verksamhet. Du är med och väljer förbundsstyrelse. Du kan sitta i förbundsstyrelsen om du så vill. Som medlem får du dessutom rabatter på körkort hos Åseda trafikskola.

Allt BUS gör beror alltså på våra medlemmar. Dessutom för att kunna vara en större organisation med mer inflytande i samhället behöver vi bli väldigt många fler än i dagsläget. Idag är vi några hundra medlemmar utspridda i Sverige.  Vi vill vara med i samhällsdebatten och få mer att säga till om. Så står du bakom BUS värderingar och värdegrund, då är du välkommen med din medlemsansökan redan idag! Vi välkomnar dig varmt som ny medlem i BUS. 

Om du har sekretess markering på dina personuppgifter ber vi dig att ta kontakt med oss.

Medlemskapet i BUS är gratis för barn och unga till och med 26 år, efter det kostar det 100 kr/år.  

Fyll i formuläret nedan för att bli medlem: 


Klicka här för att redigera

Välj din lokalförening (Finns ingen på din ort, välj då riksorganisationen):


Vill du bli kontaktad angående engagemang i organisationen?
© Copyright www.bus.nu