Föreläsningar

BUS erbjuder i dagsläget två föreläsningar.

Den ena föreläsningen hålls av Alexander Finstad, vår ordförande & medgrundare. Han berättar om sin livshistoria och sin syn på hur det kändes att vara i systemet och kastas runt mellan olika instanser och myndigheter . Han berättar om vad han behövde. Han berättar vad han tror är viktigt att tänka på och mycket mer. Han berättar också om hur det är att leva med bipolär sjukdom. 

Föreläsningen är cirka 2,5 timmar lång inklusive paus. 

Den andra föreläsningen hålls av vår Alexander Finstad, vår ordförande och medgrundare, och Tin Eriksson, kassör. Föreläsningen handlar om HBTQ och diskriminering. I föreläsningen berörs hur det ser ut i världen idag samt vad som kan vara bra att tänka på när det kommer till diskriminering. 

Föreläsningen är cirka 3 timmar lång. 

Utöver dessa kan vi också skräddarsy en föreläsning anpassat utifrån behov. Vi har en rad olika kompetenser inom vår organisation, bland annat kompetens kring hedersförtryck. Om du vill ha en föreläsning men har ett annat behov en ovanstående föreläsningar, hör av dig till oss så kan vi komma överens om ett bra upplägg! 

Föreläsningspris

Våra föreläsningar kostar 5.000 kr

Föreläsningen faktureras er efter genomförd föreläsning. I fakturan finns instruktioner om betalning och förfallodatum. Hör av er till oss vid frågor om föreläsningarna eller om ni vill boka Alexander och Tin.  Vi kan göra en annan överenskommelse gällande priset. Ta kontakt med oss, så ser vi vad vi kan komma fram till. 

Bokning
Ni kan boka våra föreläsare enligt nedan: 

E-post: info@bus.nu 
Tel: 070-495 29 93 

© Copyright www.bus.nu